به گزارش گروه اجتماعی قدس آنلاین، حمید انصاری مدیر روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت در ارتباط با تهیدات وزارت بهداشت در طرح سلامت نوروزی اظهارداشت : هدف از اجرای این برنامه حفظ و ارتقاء بهداشت مواد غذایی و اماکن در راستای سلامت مسافران نوروزی و شهروندان می باشد.
وی گفت: اولویت بازرسی های بهداشت محیط، مراکز و اماکن حساس ازجمله رستوران ها به ویژه رستوران های بین راهی ، اماکن اقامتی ،تفرجگاه ها و پایانه های مسافربری خواهد بود.
انصاری افزود :این برنامه از ۲۰ اسفند ماه سالجاری تا ۱۵ فروردین ماه ۱۳۹۸ با حضور فعال بازرسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور مجهز به تجهیزات پرتابل سنجش و نمونه برداری از آب، مواد غذایی و سطوح از ۸ صبح تا ۸ شب ( با توجه به موقعیت مکانی و زمانی تا ساعت ۲۴ قابل تغییر می باشد) در ساعت های اداری و غیر اداری و روزهای تعطیل همراه با آنکال در ستاد معاونت های بهداشت بعد از ساعت تیم های کشیک تا ۸ صبح روز بعد در سراسر کشور اجرا می گردد.
وی گفت: تعداد ۳۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روزهای عادی ،تعداد ۱۰۰۰ تیم بهداشت محیط در روز های تعطیل و تعداد ۴۵۰ تیم کشیک و انکال در این برنامه شرکت خواهند داشت.
انصاری مهمترین اهداف این برنامه را کنترل و بازرسی بهداشت محیطی مراکز و اماکن حساس تعریف شده طبق دستورالعمل و برنامه عملیاتی ،کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز و اماکن بین راهی ، کنترل و بازرسی از مراکز اقامتی و تفرج گاه ها و اماکن زیارتی ، کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از مراکز عرضه دخانیات به ویژه قلیان طبق برنامه کنترل دخانیات ،کنترل و بازرسی بهداشت محیطی از سامانه های آبرسانی و کنترل کیفی مواد غذایی در سطح عرضه با اولویت سنجش توسط تجهیزات پرتابل اعلام کرد.
منبع: فارس
انتهای پیام/
نظر شما